01.07.07

Läbi tulnuka silmade

KoduKauniks foorumis käib jutt, kes millist kohvi joob ja kas une ka ära võtab. Teen suure kruusi kanget kohvi ja une võtab ära küll. Nii juhtus ka eile õhtul; seljataga pikk magamata öö. Aga unetu öö on suurepärane aeg arvuti torkimiseks ja netis kolamiseks. Ja mis toredaid asju sealt netiavarustest leida võib!


Meie väike aed ja suviselt täis kasvanud jõgi. Maja jääb puude varju, ainult rehe katus paistab. Mida kõike sellelt pildilt avastada annab: teeääres kasvavad meil kuused, kased, sarapuud, sirelid jne. ning kogu see puu- ja põõsarida on mõnusalt kõverik. See maa, mis jääb aiast väljapoole ja mida me muruniitjaga niidame, on kollane. Oh, ma olen suht sõnatu. Vanad egiptlased, kes olid tuntud oma eriti täpselt maha märgitud hoonete ja aedade poolest, naeraks end seda pilti nähes surnuks.

´
Tulnukaid me endale lähiajal külla ei oota, sest midagi ahvatlevat neile sealt ülevalt vaadates küll silma ei hakka. Mees on ka mures: "Mida küll satelliidijuhid mõtlevad!"

2 kommentaari:

isehakanud lillekasvataja ütles ...

Ma ei saanud nüüd hästi aru, kas avaneb siis kuidagi vale vaatepilt või? Meie kandiga on küll kõik ok nendel lk-del

Naano ütles ...

See ongi natuke selline inside joke: mul oli selline hästi muhe ja mõnus vanaisa, kes alati suure häälega rääkis kui kõvad mehed ikka eesti ajal elasid, isegi loodi polnud vaja, nagu püramiidiehitajad. Sealt jutust ikka kumas, et ta ise on ka eestiaegne. Samas, kui me paneme esikusse vaipa põrandale, siis käib iga kord suur arutelu, et kas täna paneme seina või uksepiida järgi. Selline eriliselt nürinurkne esik on. Ja kui seda sati pilti vaadata, siis ega seal ka ühtki täisnurka või sirgjoont silma hakka. Aga no kuna me oleme nö. prostad inimesed, siis sellised asjad teevad ainult nalja.