24.07.07

Offtopic

Ei ole mul ka tänavu seal aias õiget tuhinat. Nagu mu tutvustuski ütleb "aias möllan vahelduva eduga". Ütleme: suht edutult sedapuhku. Nädalavahetusel rohisin korra ikka kõik üle, aga oleks vist edasi lükanud, kui homme poleks mu poja nimepäev ja ämm külla ei tuleks.



Rohkem oleme keskendunud nö. ehitustöödele. Lapse uus tuba tuleb selline mõnus sinine. Kui värvi mindi ostma ma kohe spetsiaalselt kaasa ei läinud, et mitte väikest inimest oma maitseeelistustega mõjutada. Ma ei ole veel seisukohta võtnud, aga eks ta üks selline kärbse tapmise värv on. Siin võib salaja öelda, sest vaevalt, et toaomanik emme blogi viitsib lugeda.

Selle toa valmimist olen ma pikalt oodanud, sest siia tuleb mu "pipratuba". Varsti panen oma uuenduskuuri läbiteinud Pipralehe internetti uuesti üles, siis saab sealt lugeda, mis siin õieti olema hakkab. On selline imelik hobi, et kasvatan toas pipraid. Soovitan kõigile kõõgiaknal vähemalt ühte Tabascot kasvatada.

Vaade pipratoast pole küll suurem asi, aga eks seegi kunagi tuleb. Hetkel küll rohkem teisi nurgataguseid rookinud. Aga milline peaks välja nägema kurgilava, mis silma ei riivaks, jääb mulle küll vist igavesti saladuseks.

2 kommentaari:

isehakanud lillekasvataja ütles ...

Vaade aknast on ilus ju. Ja see sinine on ka, selline ilus taevasinine. Ole õnnelik, et tumesinine või neoon roheline ei valitud

mustkaaren ütles ...

Loodame et valiqt ei hakata kahecema:) & Issand q korralik aed! Kaaren on siin vana poheem & juurikam2rsilohistaja ise oma kaootilise botaanikaaiaga... kena & m6nus aed, v22rt j2reletegemist:)
pee.ess.:kas blogi liitmine aiaringiga on keeruline? mul l2x esimene kace vussi, rohkem pole julgenud...blogi ka veel na pisike...